Spółka Solar Global Service a.s. powstała w 2010 r. jako realizatorsko-techniczna firma zajmująca się serwisem, monitoringiem, realizacją i instalacją urządzeń elektrycznych w dziedzinie źródeł energii. Spółka Solar Global Service a.s. jest jednym z największych przedsiębiorstw świadczących usługi serwisowe na rzecz elektrowni fotowoltaicznych w Republice Czeskiej, i to zarówno ze względu na liczbę, jak i moc objętych serwisem elektrowni. Kierownictwo spółki ma do dyspozycji doświadczonych pracowników w dziedzinie instalacji fotowoltaicznych źródeł energii. Zespół pracowników spełnia wszelkie przesłanki, by sprostać skomplikowanym wymaganiom klientów i rozwiązać ich problemy. Spółka zajmuje się także projektowaniem i dostawą poszczególnych rozwiązań technicznych łącznie z dostawami technologii „pod klucz“.
W 2017 r. kierownictwo spółki powzięło decyzję o aktualizacji Systemu zarządzania jakością (QMS) zgodnie z normą systemową ČSN EN ISO 9001 : 2016. Kierownictwo spółki zobowiązuje się do nieustannego wzrostu skuteczności zarządzania, przede wszystkim za pośrednictwem określonych celów, celowych wartości, programów i mechanizmów kontroli.

W dziedzinie zarządzania jakością oznacza to przede wszystkim:

  • spełnianie wymagań i życzeń naszych klientów to podstawowy cel spółki; zadowolenie klienta jest zawsze na pierwszym miejscu
  • na rzecz klientów świadczymy usługi najwyższej jakości; pracownicy spółki są wobec klientów zawsze uczynni i pomocni
  • podstawowymi zadasami zachowania się pracowników spółki są pozytywne podejście, przyzwoite zachowanie i postępowanie także poza miejscem pracy, pełen profesjonalizm i fachowość, niezawodność i odpowiedzialność
  • nasze przedsiębiorstwo jest czysto czeską spółką z siedzibą w regionie, w którym prowadzi działalność gospodarczą; stara się oferować przede wszystkim jakościowe usługi, wspiera regionalne imprezy sportowe, kulturalne i towarzyskie
  • swoją działalnością zmierza ku wzmocnieniu tradycji i dobrego imienia spółki, dokładając wszelkich starań, by podwyższyć jakość i poszerzyć zakres świadczonych usług, a w ten sposób zapewnić firmie długoterminową perspektywę i dać pewność swoim klientom
  • spółka stwarza dogodne warunki pracy swoim pracownikom; pracownicy pomagają sobie nawzajem, wzmacniając w ten sposób zespołowy sposób wykonywania powierznych im zadań; zatrudnienie w spółce jest dla pracowników prestiżową sprawą
  • narzędziami do nieustannego podwyższania skuteczności systemu zarządzania jakością są przede wszystkim identyfikacja, sprawdzenie i ocena ważności wszystkich aspektów, określenie celów, zamiarów i określony system mechamizmów kontrolnych.
cookie

Používáme cookies

Abychom vám usnadnili procházení stránek, nabídli přizpůsobený obsah nebo reklamu a mohli anonymně analyzovat návštěvnost, využíváme soubory cookies, které sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzu. Jejich nastavení upravíte odkazem "Nastavení cookies" a kdykoliv jej můžete změnit v patičce webu. Podrobnější informace najdete v našich Zásadách ochrany osobních údajů a používání souborů cookies.

Souhlasíte s používáním cookies?

Ano, souhlasím Nesouhlasím Nastavení
close

Používáme cookies

Abychom vám usnadnili procházení stránek, nabídli přizpůsobený obsah nebo reklamu a mohli anonymně analyzovat návštěvnost, využíváme soubory cookies, které sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzu. Jejich nastavení upravíte odkazem "Nastavení cookies" a kdykoliv jej můžete změnit v patičce webu. Podrobnější informace najdete v našich Zásadách ochrany osobních údajů a používání souborů cookies. Souhlasíte s používáním cookies?

Nezbytné (technické)

Tyto cookies pomáhají s tím, aby byly webové stránky použitelné. Poskytují základní funkce jako je navigace na stránce nebo změna rozlišení prohlížeče dle velikosti vašeho zařízení. Bez těchto souborů nemůže web správně fungovat. Používáme krátkodobé (session cookie) – vymažou se z vašeho počítače po zavření prohlížeče.

Preferenční (funkcionální)

Preferenční soubory cookie umožňují webové stránce zapamatovat si informace, které mění způsob, jakým se webová stránka chová nebo vypadá jako je váš preferovaný jazyk nebo region, ve kterém se nacházíte.

Statistické (výkonnostní)

Tyto soubory cookie pomáhají vlastníkům webových stránek porozumět tomu, jak návštěvníci interagují s webovými stránkami tím, že shromažďují a hlásí informace, často anonymně.

Reklamní

Reklamní soubory cookie se používají ke sledování návštěvníků a jejich chování. Záměrem je zobrazovat reklamy, které jsou relevantní a poutavé pro jednotlivé uživatele, a proto jsou hodnotnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.

close

Cookies

Tento web používá soubory cookie a z hlediska zákona se jedná o osobní údaje. Správcem těchto osobních údajů je Solar Global Service a.s., Kvítkovická 1683, 76361 Napajedla, IČO: 24784532.

Další detailní informace o tom, jak nás můžete kontaktovat a jak zpracováváme osobní údaje (včetně cookies), se dozvíte v dokumentu Zásady ochrany osobních údajů, který najdete na našem webu.

Obecně o cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které mohou používat webové stránky k mnoha účelům, např. k personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií nebo analýze návštěvnosti, některé slouží k tomu, aby si webová stránka pamatovala vaše preference. Tyto soubory se ukládají do vašeho zařízení (např. do počítače, tabletu nebo mobilního telefonu). Každá webová stránka může do vašeho prohlížeče odesílat své vlastní soubory cookies pouze v případě, pokud to umožňuje nastavení vašeho prohlížeče.

Zákon stanoví, že můžeme na vašem zařízení ukládat soubory cookie, pokud jsou nezbytně nutné pro provoz těchto stránek (viz sekce Nezbytné cookies), a to bez vašeho souhlasu, na základě tzv. oprávněného zájmu. Pro všechny ostatní typy souborů cookie potřebujeme váš souhlas, jehož plný text najdete zde, a který můžete kdykoliv odvolat pomocí tohoto formuláře.

Druhy cookies

Cookies se dělí podle účelu, k jakému jsou využívány a ta takto:

Nezbytné (technické)

Tyto cookies pomáhají s tím, aby byly webové stránky použitelné. Poskytují základní funkce jako je navigace na stránce nebo změna rozlišení prohlížeče dle velikosti vašeho zařízení. Bez těchto souborů nemůže web správně fungovat.

Tyto cookies lze blokovat (zakázat), ale část stránek se vám nemusí zobrazovat správně, některé části dokonce nemusí fungovat. Návody pro nejčastěji používané prohlížeče najdete zde:

Preferenční (funkcionální)

Preferenční soubory cookie umožňují webové stránce zapamatovat si informace, které mění způsob, jakým se webová stránka chová nebo vypadá jako je váš preferovaný jazyk nebo region, ve kterém se nacházíte.

Statistické (výkonnostní)

Tyto soubory cookie pomáhají vlastníkům webových stránek porozumět tomu, jak návštěvníci interagují s webovými stránkami tím, že shromažďují a hlásí informace, často anonymně.

Reklamní

Reklamní soubory cookie se používají ke sledování návštěvníků a jejich chování. Záměrem je zobrazovat reklamy, které jsou relevantní a poutavé pro jednotlivé uživatele, a proto jsou hodnotnější pro vydavatele a inzerenty třetích stran.

Seznam cookies

Na našem webu využíváme jak naše vlastní cookies, tak cookies třetích stran, jejichž vlastní zásady zpracování uvádíme zde:

Vypracovala advokátní kancelář Petráš Rezek

close

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Identifikace správce: Solar Global Service a.s., Kvítkovická 1683, 76361 Napajedla, IČO: 24784532.

V souladu s ustanoveními Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob, v souvislosti se zpracováním osobních údajů (dále jen „Nařízení“) souhlasím tímto s tím, aby výše uvedená společnost (dále jen „správce“) zpracovávala mnou poskytnuté osobní údaje (dále jen osobní údaje), a to:

  • cookies

pro účely:

  • statistické(1) (např. doba vaší návštěvy našich stránek, nejčastěji používaná část webu apod.)
  • preferenční (např. identifikace prohlížeče, jazykové nastavení apod.)
  • marketingové a reklamní (např. personalizace reklamy, statistika vyhledávání apod.)
  • ostatní (jiné nezařazené technické účely)

Souhlas je možno nastavit pro všechny (tlačítko Ano, souhlasím) nebo pouze pro některé účely (zaškrtnutím příslušné části), případně je možné zamítnout vše (tlačítko Nesouhlasím).

Při udělení souhlasu smarketingovými a preferenčními cookies může docházet k profilování.

Poskytnutí údajů k účelům zpracování dle tohoto souhlasu je dobrovolné.

Beru na vědomí, že mám právo:

  • požadovat přístup k mým osobním údajům,
  • požadovat opravu či výmaz mých osobních údajů,
  • požadovat omezení zpracování,
  • vznést námitku proti zpracování,
  • na přenositelnost osobních údajů,
  • podat stížnost proti zpracování osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Byl/a jsem poučen/a, že mám v souladu s Nařízením právo kdykoliv odvolat svůj souhlas odvolat pomocí tohoto odkazu.

Veškeré informace včetně možnosti výkonu svých práv, způsobu odvolání souhlasu a doby uložení jednotlivých cookies najdete v dokumentech Cookies a Zásady ochrany osobních údajů, které najdete na našem webu.

(1) Zpracování statistických cookies je naším oprávněným zájmem. Zaškrtnutím příslušné části zde můžete uplatnit námitku proti tomuto zpracování a zastavit jejich zpracování.